Velkommen til SEAT
Fremtiden innen transport handler om å gjøre ditt liv enklere

Dette er SEAT. Et bilmerke fra Barcelona, nå i Norge. Vi gjør ting på en ny måte, fordi fremtidens bilhold handler om å gjøre livet enklere. Vi selger biler på nett - og det er enkelt å kjøpe. Enkelt, raskt og effektivt - akkurat slik du forventer det.
Click, click. Go.

SEAT er det eneste selskapet som designer, utvikler og produserer biler i Spania. SEAT er en del av Volkswagen Group, men med hovedkontor i Martorell (Barcelona). Alt vi i SEAT skaper er inspirert av vår dynamiske og urbane hjemby, hvor grensene for hva som er mulig hele tiden utvides. 

Vårt formål er å gjøre mobilitet enkelt og tilgjengelig, slik at du får mest mulig ut av ditt liv.

Helt siden 1957 har vi produsert biler tilpasset folks behov og ønsker, med fokus på teknisk innovasjon, stilren design og pålitelig sikkerhet. Og når vi nå tar et steg inn i delingsøkonomien skal vi være et enda bedre valg for flere. Fremtidens bilbrukere eier ikke nødvendigvis bilene selv eller alene. Derfor kan alle nye SEAT-modeller utstyres med teknologi fra HYRE som muliggjør sameie og deling.  

 

Arona, vår sporty, crossover-SUV

SEATs høyeste salgsresultat noen sinne, og et spennende halvår i vente

Les mer

I SEAT arbeider vi hele tiden med å beskytte miljøet - både i produksjon og i produkt. Vårt solenergianlegg står for hele 50% av all energi vi benytter i vår produksjon, og er det største i den globale bilindustrien. Samtidig er våre ingeniører alltid på jakt etter løsninger og utforminger som skaper bærekraftige biler.

Alle ønsker det beste for fremtiden. Vi i SEAT tror at veien dit også handler om å skape en bedre nåtid. Derfor er vi eksperter på å benytte relevant teknologi som allerede i dag forenkler folks hverdag i våre løsninger. Det du forventer av fremtiden - allerede i dag.

Medieomtale

SEAT gjør comeback i Norge

"SEAT er det raskest voksende bilmerket i Europa, og satsningen i Norge er heller utradisjonell".

Les mer hos TV2
Mye bil for pengene

"SEAT har truffet blink med flere nye modeller, og satser nå sterkt i kompakt-SUV-markedet i Norge".

Les mer hos TV2
Norge er testlab

"Det er tolv år siden SEAT var å få kjøpt hos en norsk bilforhandler. Nå er Norge valgt som testmarked".

Les mer hos Bilnorge