Nyheter og pressemeldinger

Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer med SEAT, både i Norge og i resten av verden. 

e-mobilitetsoffensiv 

Vi kickstarter vår e-mobilitetsoffensiv på bilmessen i Geneve. 

SEAT el-Born

Vår første elbil vises frem under bilmessen i Geneve. Bli bedre kjent med el-Born. 

SEAT Minimò

Møt SEAT Minimò - en helelektrisk konseptbil, designet som en mobilitetsplattform.

Ny salgsrekord for SEAT

En historisk rekord! Salget av SEAT tok av igjen i 2018 og landet på til sammen 517 600 biler. Det er 10,5 % mer enn i 2017 (468 400 biler). Resultatet utgjør det største salgsvolumet i SEATs 68 år lange historie og overgår rekorden fra 2000 (514 800 biler).

Sikre og effektive transportløsninger

På Smart City Expo World Congress i Barcelona fra 13. til 15. november presenterte SEAT nyhetene som vil gjøre det lettere å komme seg rundt i fremtidens byer. Messen tar for seg utfordringene byer står overfor når det gjelder å finne bærekraftige transportløsninger.

Elektrisk scooter fra SEAT

SEAT har inngått en strategisk avtale med Segway, et av verdens største selskaper innen personlig elektrisk transport. Den nye SEAT eXS fra Segway er en perfekt mikromobilitetsløsning for folk som ønsker å komme seg raskt og miljøvennlig rundt i byen.

Produksjon av SEAT Tarraco i Wolfsburg

For første gang på om lag 20 år produseres det en det bil fra et annet merke i Volkswagen-gruppen på fabrikken i Wolfsburg, nemlig SEATs nye flaggskip Tarraco. Den spanske SUVen som er designet i Barcelona utnytter synergieffektene ved å brukes MQB-plattformen.

Nye SEAT Tarraco

 Bilen er designet og utviklet hos SEAT i Martorell i Barcelona, og blir produsert i Wolfsburg. Den er den tredje SUV-modellen i merkets offensiv i SUV-segmentet. Samtidig viser den i hvilken retning SEAT går når det gjelder designspråket på kommende modeller. 

Gode resultater 1. halvår 2018

SEAT avslutter første halvdel av 2018 med merkets høyeste salgsresultat noen sinne. I de første seks månedene av 2018 økte SEAT sine utleveringer med 17,6 prosent og et totalt volum på 289,900 biler, mot 246,500 året før.