Nyheter og pressemeldinger

Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer med SEAT, både i Norge og i resten av verden. 

Velkommen til vårt pressesenter. Her finner du pressemeldinger, nyheter og informasjon om våre tjenster, satsninger og nylanseringer. 

Pressekontakt:
Morten Moum, tlf: 924 35 159
E-post: morten.moum@moller.no 

Ny salgsrekord for SEAT

En historisk rekord! Salget av SEAT tok av igjen i 2018 og landet på til sammen 517 600 biler. Det er 10,5 % mer enn i 2017 (468 400 biler). Resultatet utgjør det største salgsvolumet i SEATs 68 år lange historie og overgår rekorden fra 2000 (514 800 biler).

Les mer
Sikre og effektive transportløsninger

På Smart City Expo World Congress i Barcelona fra 13. til 15. november presenterte SEAT nyhetene som vil gjøre det lettere å komme seg rundt i fremtidens byer. Messen tar for seg utfordringene byer står overfor når det gjelder å finne bærekraftige transportløsninger.

Les mer
Elektrisk scooter fra SEAT

SEAT har inngått en strategisk avtale med Segway, et av verdens største selskaper innen personlig elektrisk transport. Den nye SEAT eXS fra Segway er en perfekt mikromobilitetsløsning for folk som ønsker å komme seg raskt og miljøvennlig rundt i byen.

Les mer
Produksjon av SEAT Tarraco i Wolfsburg

For første gang på om lag 20 år produseres det en det bil fra et annet merke i Volkswagen-gruppen på fabrikken i Wolfsburg, nemlig SEATs nye flaggskip Tarraco. Den spanske SUVen som er designet i Barcelona utnytter synergieffektene ved å brukes MQB-plattformen.

Les mer
Nye SEAT Tarraco

 Bilen er designet og utviklet hos SEAT i Martorell i Barcelona, og blir produsert i Wolfsburg. Den er den tredje SUV-modellen i merkets offensiv i SUV-segmentet. Samtidig viser den i hvilken retning SEAT går når det gjelder designspråket på kommende modeller. 

Les mer
Gode resultater 1. halvår 2018

SEAT avslutter første halvdel av 2018 med merkets høyeste salgsresultat noen sinne. I de første seks månedene av 2018 økte SEAT sine utleveringer med 17,6 prosent og et totalt volum på 289,900 biler, mot 246,500 året før. 

Les mer