Mobilitetsløsninger
Bildeling gjort litt enklere

Vi i SEAT ønsker vi at du skal få mest mulig ut av ditt liv, derfor jobber vi hver dag med å utvikle gode mobilitetstjenester for deg som kunde. 

Vi har derfor inngått et samarbeid med bildelingstjenesten HYRE, slik at våre biler kan leveres med mobilitetspakke. 

Mobilitetsløsninger via Hyre er foreløpig kun tilgjengelig i Oslo.

Mobilitet handler om evnen til å forflytte seg. For SEAT betyr dette å skape, oppsøke og videreutvikle effektive løsninger som gjør verden mer tilgjengelig for oss alle.

Det handler om å finne den modellen som utfyller dine behov, eller å kunne dele bilen med dine nærmeste. Det handler om å kunne oppgradere til en større bil dersom du har behov for det, eller å kunne leie ut din egen bil i perioder hvor du ikke bruker den selv. For å tilby deg de beste tjenestene innen mobilitet samarbeider vi med bildelingstjenesten, HYRE. Les mer om HYRE her

Nøkkelen har du på mobilen. Reisen starter nå. 

Med SEAT Share kan du enkelt dele bilen med andre

Alle SEAT-biler kan utstyres med en mobilitetspakke som gjør at du enkelt kan dele bilen med familiemedlemmer, venner og andre. Med en Hyre-boks installert i bilen kan du trygt og enkelt åpne, lukke og starte bilen ved å bruke smarttelefonen. Du kan når som helst dele din digitale nøkkel slik at andre kan benytte bilen i perioder. Trygt og enkelt.

Tjen penger på din SEAT 

Dersom du ønsker å tjene noen ekstra kroner kan du også gjøre din bil tilgjengelig via bildelingstjenesten Hyre. Da vil personer i ditt område kunne leie bilen innenfor en gitt tidsramme som du selv definerer. Pengene går til deg - det er jo din bil. Du kan enkelt sette bilen tilgjengelig i ønsket periode, så sørger appen for resten. Den som leier kan booke, åpne, starte, lukke og betale for bilen via appen, så slipper du å bruke din tid på overlevering og innføring av bilen.

Du får full oversikt over alle kostnader; Hyre-appen beregner automatisk  bompasseringer, kjørte kilometer og drivstofforbruk, slik at dette dekkes av leietaker ved endt leie. Trygt og lettvint for begge parter. 

Digital nøkkel
Med Hyre er det enklere å leie ut bilen. Den digitale nøkkelen gjør at du slipper å møte leietaker, hele prosessen skjer via Hyre-appen. 
Du er forsikret
Kaskoforsikring gjennom If Skadeforsikring for inntil kr 1 million gir bekymringsfri uteleie uten bonustap eller egenandel for deg som utleier. 
Kostnadsoversikt
Bompasseringer, kjørte kilometer og drivstoff blir automatisk beregnet av Hyre-boksen og man får full oversikt i Hyre-appen. 

Velg bil etter behov med SEAT Switch

Ingen dager er like, og noen ganger har man behov for en større bil. Dersom du kjøper vår bybil SEAT Ibiza vil du derfor få tilgang på vår SUV SEAT Ateca ti dager i året, med forbehold om ledige biler. Dette tilbudet er foreløpig kun tilgjengelig i Oslo. Les mer om Ibiza med Switch inkludert.

Kjøp Ibiza Switch

Ibiza Style

115HK TSI 1,0l, bensin
Nevada white met Leveringstid: 10 dager

Leasing fra

1 369 kr. pr.mnd*
233 500 kr. 248 500 kr.
- 15000
kr
*Startleie/etbl.: Kr 50 000/Kr 5 300, totalt 104 584. Vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/10 000 km/år, og finansiering i SEAT Financial Services.

Ibiza FR+

115HK TSI 1,0l, bensin
Midnight black Leveringstid: 10 dager

Leasing fra

1 953 kr. pr.mnd*
280 500 kr.
*Startleie/etbl.: Kr 57 000/Kr 5 300, totalt 132 608. Vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/10 000 km/år, og finansiering i SEAT Financial Services.

Ibiza FR

115HK TSI 1,0l, bensin
Midnight black Leveringstid: 10 dager

Leasing fra

1 899 kr. pr.mnd*
264 500 kr.
*Startleie/etbl.: Kr 53 000/Kr 5 300, totalt 126 664. Vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/10 000 km/år, og finansiering i SEAT Financial Services.