SEAT Financial Services

Når du sitter bak rattet i en SEAT, kan du se fram til mer enn en biltur. Forvent en opplevelse. Vår filosofi handler ikke bare om å produsere høyteknologiske biler i dag, vi ønsker også å øke kjøregleden på veiene langt inn i fremtiden. Resultatet er biler som skiller seg ut, som tilbyr attitude, stilig design og høy kvalitet.

Målet med SEAT Financial Services er å gjøre ditt bilhold enkelt. Vi tilbyr en kombinasjon av bil, finansiering, service og forsikring for å gi deg et attraktivt tilbud. Alt på en faktura.

Vi tilbyr følgende produkter

SEAT Privatleasing

Privatleasing gjennom SEAT Financial Services gir enklere bilhold og færre bekymringer. Privatleasing betyr i praksis at du velger bilen, vi eier den og du leier den av oss i en avtalt periode. Du har full bruksrett til bilen i avtaleperioden, Etter endt periode leveres bilen tilbake. Det betyr at du slipper å tenke på salg, bruktbilpriser og bruktbilmarked.

Mer om SEAT Privatleasing
SEAT Billån

Skal du kjøpe deg bil kan du låne inntil 100% av kjøpesummen av oss. Ved å benytte vårt lånesøknadsskjema får du umiddelbart svar på om ditt lån innvilges. Du bestemmer størrelsen på egenkapitalen og lengden på nedbetalingstiden, inntil 10 år

Mer om SEAT Billån
SEAT Forsikring

Å kjøpe ny bil er en stor opplevelse. Vi ønsker å forsterke den gode følelsen ved å gi deg en god start med en spesialtilpasset SEAT Forsikring gjennom vår partner If.

Mer om SEAT Forsikring