SEAT Tarraco
SUV med 5 eller 7 seter

Vår største nyhet! Vår store SUV, SEAT Tarraco er designet med fokus på plass og komfort. Er du på jakt etter en sporty SUV med plass til hele familien? Da har du kommet på rett sted. 

Høydepunkter

SEAT Tarraco tilbys først i utsyrsversjonen Xcellence, dette er en meget velutstyrt versjon med mye utstyr som standard; for eksempel parkeringsvarmer, tilhengerfeste, navigasjon, alt av moderne sikkerhetssystemer og LED-lys, samt teknologiske innovasjoner. 
Motor: 2.0 TDI 190 hk med 4Drive firehjulstrekk og DSG automatgir som standard.  Tillatt tilhengervekt er hele 2300 kg. Se tekniske data og komplett utstyrsliste
Bensinvarianten vil kun være tilgjengelig på forespørsel. Ta kontakt her.
I Q1 2021 skal Tarraco også leveres som ladbar hybrid. 

Priser:
5 seter kr 599.000,- / 7 seter kr 613.800,-
Prisene er inkludert frakt / levering i hele Norge, metallic lakk og komplette, originale vinterhjul med lettmetallfelg.

Prøvekjøring: Tarraco kan prøvekjøres via våre showroom i Oslo, Bergen og Trondheim.
Forventet salgsstart: I midten av februar / Levering: Vi forventer å starte levering i begynnelsen av mars.

Stilig og praktisk design

Eksteriør

SEAT Tarraco er designet for de som ikke er redde for å utfordre. Den spreke grillen er distinkt og moderne kromlinjer. LED front- og baklyktene har et distinkt SEAT-design, og gjør deg godt synlig i trafikkbildet. Med panoramasoltaket kan du nyte solskinnet selv inne i bilen. 

Seter og bagasjerom

SEAT Tarraco kan bestilles med 5 eller 7 seter. Med opp til 7-seter har SEAT Tarraco plass til storfamilien. Rad 2 kan flyttes både frem og tilbake, og rad nr 3 kan legges flatt. Passasjersetet kan også legges sammen for å få mest mulig plass til baggasje. Tarraco kan du lett tilpasse slik at den passer dine behov der og da.
 
Når du bruker Tarraco som en 7-seter, og slår ned 3. seterad har du 700 l bagasjeplass, legger du tillegg ned 2. seterad har du hele 1.775 l til disposisjon. Velger du derimot 5-seter har du 760 l som standard, eller hele 1.920 l om du slår ned baksetene. 

Her kan du lese mer om designprosessen

5-seter

7-seter

Opp til 1920 l bagasjeromsplass

LED-lys

Stilig design

Sporty LED-lys bak

Teknologi

Med en oppgradert 8" touchskjerm og muligheten til å koble opp smarttelefonen via Full Link har du alt du trenger når du er på farten i en Tarraco. Via Apple Car PlayTM eller Anroid AutoTM kan du enkelt koble opp smarttelefonen med bilen og få tilgang på apper direkte på fargeskjermen.

Ta kontakt med oss
Våre selgere vil gjerne hjelpe deg.
Hold deg oppdatert
Få med deg alt det nye om SEAT Tarraco.