SEAT Tarraco
SUV med 5 eller 7 seter

Vår største nyhet! Vår store SUV, SEAT Tarraco er designet med fokus på plass og komfort. Er du på jakt etter en sporty SUV med plass til hele familien? Da har du kommet på rett sted. 

 

Vil du vite mer om Tarraco? Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende oss en e-post nedenfor. 

Høy komfort og opp til 1920 l bagasjeromsplass

Med opp til 7-seter har SEAT Tarraco plass til storfamilien. Rad 2 kan flyttes både frem og tilbake, og rad nr 3 kan legges flatt. Passasjersetet kan også legges sammen. Tarraco kan du lett tilpasse slik at den passer dine behov der og da. Det skal være lettvint og eie en SEAT og med en Tarraco blir det nettopp det! Om du ønsker enda mer informasjon om SEAT Tarraco, kan du også lese mer om bilen og designprosessen her

Når du bruker Tarraco som en 7-seter, og slår ned 3. seterad har du 700 l bagasjeplass, legger du tillegg ned 2. seterad har du hele 1.775 l til disposisjon. Velger du derimot 5-seter har du 760 l som standard, eller hele 1.920 l om du slår ned baksetene. 

Design - Stilig. Sporty. Inspirerende. 

SEAT Tarraco er designet for de som ikke er redde for å utfordre! Den spreke grillen er distinkt og moderne kromlinjer. LED front- og baklyktene har et distinkt SEAT-design, og gjør deg godt synlig i trafikkbildet. Med panoramasoltaket kan du nyte solskinnet selv inne i bilen.

Teknologi og sikkerhet

Med en oppgradert 8" touchskjerm og muligheten til å koble opp smarttelefonen via Full Link har du alt du trenger når du er på farten i en Tarraco. Du har også meget god oversikt bak rattet med en digital cockpit med 10.25" skjerm du kan skreddersy til å vise informasjonen som er viktig for deg, f.eks navigasjonsdata eller informasjon om førerassistenter som Adaptiv Cruise Control, Lane Assist, Front Assist eller skiltgjengkjenning.