SUV fra SEAT
SUV betyr Sport Utility Vehicle, og denne biltypen har vært populær her til lands siden år 2000 da de første kompakte modellene kom på markedet. Siden den gang har populariteten bare økt, og de siste årene har SUV blitt et svært populært bilvalg.

Her kan du lese mer om våre SUVer, Ateca og Arona.

SUV - en sporty bil for byen og fjellet

Nordmenn rett og slett elsker SUV!

Nordmenn rett og slett elsker SUV! Det er kanskje ikke så rart: Dette er en høybygd bil med høy bakkeklaring og terrengegenskaper, som er perfekt på norsk vinterføre og kjøring utenfor allfarvei. Mange setter stor pris på SUV-ens unike fremkommelighet på ulikt underlag. Den høye bakkeklaringen sikrer også at du får bedre oversikt når du kjører på veien.

Sammenlignet med en stasjonsvogn er en SUV noe kortere og mindre innvendig. Likevel er SUV-en som skapt for å få plass til det du trenger av passasjerer og bagasje. Bilene har altså høy bakkeklaring og sitteposisjon, samtidig som de prøver å ivareta personbilens kjøreegenskaper. SUV er en perfekt bil både for familier som trenger god plass og aktive mennesker som vil komme seg fram overalt. 

SEAT Ateca

SEAT Ateca er en praktisk SUV som dekker alle dine behov, og gir deg en super kjøreopplevelse. Ateca har allerede tatt Europa med storm, og gir deg kvalitet og komfort i hver eneste detalj, blant annet med firehjulstrekk, elektriske sportsseter, adaptiv cruise control, køkjøringsassistent, BEATsAudio lydsystem, panoramasoltak og vinterpakke.

Ateca tilbys med 4Drive Technology slik at bilen blir fire ganger sterkere, du får betydelig bedre veigrep og økt sikkerhet. 4Drive-teknologien har et permanent og integrert 4x4-trekksystem som reagerer umiddelbart, uansett kjøreforhold. Denne SUV-en er fullspekket med imponerende bilteknologi med trådløs lader, parkeringsvarmer og nøkkelfri åpning av dører og bagasjerom.

Ateca er klar for eventyr – uansett hvor du skal kjøre!

SEAT Arona

SEAT Arona er en sporty kompakt-SUV som passer både for hverdagskjøring i byen og hytteturer på fjellet. Med SEAT Arona får du en liten og likevel romslig SUV med et stilrent interiør, som er fullspekket med moderne og enkle løsninger. Selv om dette er en liten SUV får du plass til hele familien og bagasjen som trengs for helgeturer på hytta. Bagasjerommet rommer 400 liter.

Denne snertne SUV-en er også fullspekket av teknologi som forenkler hverdagen,  med adaptiv cruise control, parkeringskamera og nøkkelsensorer til dører og tenning.