Leon stasjonsvogn

SEAT Leon Sportstourer gir deg rom til alt du skal få gjort, med god plass til både store og små barn.

En rekke praktiske egenskaper som tilhengerfeste, adaptiv cruise control og parkeringsassistent gjør hverdagen enklere, samtidig som du får en god kjøreopplevelse med ergonomiske seter og et oversiktlig dashbord. 

SEAT Leon Sportstourer er nå stengt for salg i påvente av neste generasjon Leon som lanseres i 2020.

Sikkerhet- og førerassistentsystemer

Tretthetsvarsler

Av og til kan det være svært lurt å ta en pust i bakken og en liten hvil underveis på en kjøretur. Med denne funksjonen varsler bilen deg automatisk hvis det er behov for at du tar en pause fra kjøringen. Dersom bilen registrerer unormal styringsrespons, varsler den deg ved et lydsignal og ved et varsel i displayet.

Adaptiv Cruise Control

Når det er kø på veien er det ekstra praktisk og avslappende å ha Adaptiv Cruise Control, som gjør at din SEAT holder konstant avstand til bilen foran, uansett om den gasser på eller bremser ned.

Kollisjonsputer

SEAT Leon stasjonsvogn er utstyrt med smarte kollisjonsputer som utløses på best mulig måte i hver situasjon. Både sjåfør og passasjer er beskyttet både av front- og side, og knekollisjonsputer.

Automatisk fjernlys

Automatisk fjernlys med automatisk aktivering oppdager frontlys fra møtende trafikk eller baklys fra forankjørende kjøretøyer, og slår over fra fjernlys til nærlys. Funksjonen slår automatisk tilbake til fjernlys når den møtende trafikkens lys er borte.

Nødbremsassistent

Det automatiske bremsesystemet (EBA) øker bremsetrykket i en nødsituasjon. Ut ifra den kraften du bremser med, registrerer bremseassistentsystemet at du trenger full bremsekraft. Det øker dermed bremsetrykket automatisk til ABS-kontrollgrensen så lenge du holder trykket oppe på bremsepedalen. Slipper du pedalen, vil systemet redusere bremsetrykket igjen. Denne sikkerhetsfunksjonen kan redusere stoppavstanden betydelig.