SEAT Stasjonsvogn
Trenger du en romslig, driftssikker og økonomisk familiebil? Det er særlig en biltype som handler mest om plass, og det er stasjonsvognene.

Praktiske stasjonsvogner med god plass 

Nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner.

Nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner. Dette er en bil for deg som vil ha med både mange passasjerer og mye utstyr. Vi er gjerne aktive både på sommer- og vintertid, og setter derfor stor pris på fleksibiliteten et stort bagasjerom gir i hverdagen og på helgeturer. Ordet stasjonsvogn kommer fra det engelske begrepet Station Wagon og stasjonsvognene kjennetegnes ved å ha et større lasterom enn for eksempel en sedan eller kombi, fordi taket har full høyde fra kupeen og bakover. De fleste stasjonsvogner har også bakseter som kan felles ned slik at bagasjerommets volum økes enda mer, og det blir enklere å frakte store og lange objekter, som ski, barnevogner, sykler eller møbler.

Stasjonsvogner fra SEAT

En stasjonsvogn fra SEAT er en trygg familiebil du kan stole på, fullspekket med innovativ teknologi, førerassistenter, spreke motorer og praktiske løsninger i hverdagen. Stasjonsvognene fra SEAT tilbys også med firehjulstrekk.

Det er også mange praktiske løsninger i stasjonsvognene som gjør hverdagen enda enklere for deg og familien, både med festesystemet ISOFIX for barneseter og enkel oppbevaring av småting. I tillegg har bilen et nett som skiller bagasjerom fra resten av kupeen og sikrer at alt ligger på riktig sted til enhver tid, enten du har med en hund eller mye bagasje. Hvis du trenger enda mer oppbevaringsplass kan du velge transportløsninger som gjør stasjonsvognen din enda mer romslig innvendig og gir ekstra kapasitet utvendig.

SEAT har flere ulike stasjonsvogner å velge mellom.

...godt å vite at du har et 1470 liters bagasjerom i bilen

SEAT Leon stasjonsvogn er den perfekte familiebilen med stor plass, tilhengerfeste, adaptiv cruise control og parkeringsassistenter som gjør parkeringen enda enklere. Denne stasjonsvognen gir deg rom til alt du trenger, både barn og utstyr. Når du har et aktivt liv er det godt å vite at du har et 1470 liters bagasjerom i bilen. Med innovativ teknologi blir store og små utfordringer en lek. I denne stasjonsvognen blir kjøreturen både komfortable og praktisk, både med et smart navigasjonssystem, trådløs mobillader og assistentsystemer, både for parkering og sikkerhet. 

Leon X-PERIENCE har 15 mm høyere bakkeklaring

Ønsker du en enda tøffere stasjonsvogn? Da bør du velge SEAT Leon X-PERIENCE, som har samme ikoniske formen som Leon og et enda røffere utseende. Denne allsidige familiebilen er noe lenger i formen og har bedre plass innvendig, som gir rom for mer bagasje og økt komfort for passasjerene. I denne stasjonsvognen er det rom for alle eventyr, og bagasjerommet har 1470 liters lagringsplass. Slik får du plass til alt utstyr, enten du skal på skitur med gutta eller strandutflukt med familien. I tillegg har Leon X-PERIENCE 15 mm høyere bakkeklaring enn en vanlig Leon, som er gull verdt på norske landeveier og vinterføre. Dette gir deg garantert bedre sikkerhet og kjøreglede.

SEAT Leon X-PERIENCE leveres med firehjulstrekk som standard. SEAT bruker et av de mest moderne og effektive 4Drive-systemene i verden slik at din stasjonsvogn kan takle alt som kommer din vei. Med en femtegenerasjons Haldex-clutch reagerer firehjulstrekket øyeblikkelig i alle kjøresituasjoner, og gir deg bedre veigrep og mer smidighet.