Bybiler fra SEAT
Småbilen passer for deg som trenger en snerten og rimeligere bybil, pendlerbil eller bil nummer to. Dette er en praktisk bil som er billig i drift, har god plassutnyttelse og fleksible løsninger slik at du får med deg mer i bilen enn det ser ut som fra utsiden.

De perfekte bybilene

Småbilen er veldig smart i hverdagen fordi det er en liten bil som er lettkjørt, smidig, enklere å manøvrere – og ikke minst en drøm å parkere der det er liten plass. Disse egenskapene er kjekt å ha i urbane strøk med bytrafikk og trange gater.

Det har skjedd mye med småbilene de siste årene, og nå er den nyeste teknologien også tilgjengelig i de minste bilene. På den måten får du den samme gode komforten, høy sikkerhet og avansert utstyr på lik linje med de større bilmodellene.

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza er en sporty og praktisk bybil fullspekket med teknisk utstyr og overraskende god plass. Bilmodellen er både stilren og sikker, og klar for alle urbane eventyr. Med denne snertne småbilen får du mye teknologi som gir deg en behagelig og effektiv kjøreopplevelse, blant annet parkeringssensorer, ryggekamera og cruise control. På den måten blir en trang gateparkering en lek, og du kan cruise rundt i gatene. SEAT Ibiza har også mye annen smart teknologi som gir deg det lille ekstra, og du kan nyte favorittmusikken med Full Link-teknologi og finne veien via det integrerte navigasjonssystemet. 

SEAT Leon

Trenger du en litt større bil? Da er den praktiske og urbane familiebilen SEAT Leon det riktige valget for deg. Denne moderne og ikoniske småbilen har romslig plass til både bagasje og passasjerer, og tilbys med mye praktisk teknologi som køassistent og adaptiv cruise control. Du kan også lade mobilen trådløs, rygge ved hjelp av ryggekamera, aktivisere vindusviskerne automatisk med regnsensoren, samt åpne og lukke dører og bagasjerom med nøkkelfri åpning. Dette er praktiske løsninger som forenkler hverdagen for deg.