Elbil- helt elektrisk

Elbilen er for den urbane reisende som ønsker å kjøre miljøvennlig og økonomisk, og fra 2020 kan du for første gang oppleve våre elektriske kjøretøy!

Fordelene med elbil

Elbilen gir en rekke økonomiske fordeler, som reduserte bompengeavgifter, rimeligere parkeringsavgifter og mulighet til å bruke kollektivfelt – men det finnes langt flere fordeler ved kjøp av elbil enn gode rabatter og insentiver.

Når du velger elbil fra SEAT får du et kjøretøy som er designet for å møte dagens mobilitetsbehov med en rekke autonome funksjoner som er til for å støtte den som kjører. Alle våre elbil-konsepter er nemlig utviklet med hyperconnectivity-teknologi som legger til rette for tallrike førerassistentmuligheter.

SEAT Mii electric – den elektriske bybilen

Med SEAT Mii electric får du en mindre og mer kompakt elektrisk bybil, som er enkel å parkere i de trangeste bygatene. Selvom Mii Electric er liten og kompakt, har den 4-seter og kan også egne seg som en liten familiebil.   Forhåndbestill din Mii electric her

SEAT el-Born – elbilen med lang rekkevidde

Den sportslige og praktiske tilnærmingen til mobilitet fortsetter med SEAT el-Born. Elbilen er designet for å gi god rekkevidde på opptil 420 km – også under krevende klimatiske forhold. Når du er på farten er det godt å vite at du har muligheten til å lade elbilen fra 0 til 80% på 47 minutter. Slik kan du med trygghet komme deg dit du skal­, enten det er korte eller lengre turer.

Denne helelektriske bybilen har fokus på funksjonalitet og oppbevaring. I tillegg til smart teknologi og lang rekkevidde, er kupeen romslig for både fører og passasjerer, og gir gode oppbevaringsmuligheter blant annet mellom forsetene.

Les mer om el-Born på tu , side3 og abcnyheter.

Elbil fra SEAT

Når du velger elbil fra SEAT har du en rekke finansieringsalternativ – velg leasing, egenfinansiering eller lån.

Uansett hvilken bil du velger, inkluderer prisen alltid frakt og levering i hele Norge, metallic lakk og 1 måned bilforsikring. Bestill prøvekjøring eller ta kontakt for mer informasjon.